De Klimaatjes in het theater! (Crowdfunding)

De Klimaatjes in het theater! (Crowdfunding) 

De afgelopen maanden zijn we met Create Studios aan de slag gegaan om de avonturen van de Klimaatjes te verwerken tot interactieve, vrolijke en educatieve voorstellingen! Om de Klimaatjes over te brengen op het toneel willen we Mol, Muis, Duif, Egel, Uil, Vos en Kikker tot leven brengen met levensgrote theaterpoppen. Het maken van theaterpoppen is een vak apart dat wij graag uitbesteden aan een professionele poppenmaker. En daar is geld voor nodig. Daarom starten we een crowdfunding op.

 Er is al interesse vanuit theaters en scholen en er staat inmiddels een première gepland in Pand P in Eindhoven. Met jullie donatie kunnen wij 7 professionele theaterpoppen laten maken, repeteren en de kosten betalen om op 4 & 5 september de eerste voorstellingen te organiseren. Met jullie donatie komen dus niet alleen de poppen maar de gehele voorstelling tot leven. 

Het streefbedrag om de voorstelling tot stand te laten komen is €16.000,-. Maar wij hebben inmiddels de toezegging dat Kunstloc Brabant de laatste 30% zal subsidiëren! Dit betekent concreet dat wij door middel van deze crowdfunding €11.200,- moeten ophalen om De Klimaatjes op de planken te brengen. 

 Wij hebben er heel veel zin in!!